miercuri, 17 noiembrie 2010

PDL-istii Giana Patrascu si Stanel Necula, informati in scris ca li se solicita demisiile

La PDL Braila continua razboiul nervilor. Pentru ca au dificultati in a se acomoda cu disciplina de partid, dupa ce au pierdut alegerile interne, Giana Patrascu si Stanel Necula au primit decizia scrisa a BPJ, prin care li se aduce la cunostinta strategia PDL la nivel local si recomandarea de a renunta la posturile administrative pe care le ocupa cu sprijinul partidului. Ei au la dispozitie cateva zile pentru a pune in aplicare decizia politica a noii echipe de conducere, reprezentate de presedintele Constantin Dumitriu si prim-vicepresedintii Eugen Badalan si Viorel Balcan. Acestia incearca sa evite excluderea celor doi, situatie care le-ar da libertatea de a migra politic, fara prejudicii prea mari de imagine.
P.S.  Adaug ca unii membri ai PDL sunt convinsi ca decizia BPJ cu privire la retragerea din functiile administrative este doar o reglare de conturi intre noua si vechea conducere si ca cei doi, odata plecati din partid, cu sau fara voia lor, isi vor pierde automat si calitatea de consilieri.

9 comentarii:

  1. la placinte inainte
    la razboi inapoi

    asta e valoarea lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca o vor face. Probabil se vor indrepta catre UNPR sau, de ce nu, PNL.

    RăspundețiȘtergere
  3. deja Giana este pupata in fund de stancu. Cititi pe fituica online a lu GBS despre Giana. Deci :CASTIG PARIUL ca va migra la PSD?

    RăspundețiȘtergere
  4. stai calm ca stancu nu pupa in fund pe nimeni. acolo e doar exces de zel de la unu care ii place sa suga acadeaua.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu renunta ca sunt terminati de foame!!! cu ce sa se ocupe astia doi dupa, cu frecatul de menta ca pana acum si cu spagile ??? n-au cum. SUNT DISPERATI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. "...fara prejudicii prea mari de imagine". care imagine? sa fim seriosi...

    RăspundețiȘtergere
  7. si de ce se pune problema ca astia 2 pleaca din pdl? li se cere sa se dea la o parte de la primarie si cj. ce atata vaiete???????????
    pleaca de acolo si raman consilieri pdl.
    nu se poate si cu dansa intransa si cu sufletu in rai

    RăspundețiȘtergere
  8. Aura incearca sa faci comentarii cit mai impartiale, ca atit cauciuc cit si cei doi romu-lani ii doar in cur de oameni. Ei doar se folosesc asa cum ia invatat parintii lor. E traditie la ei. Informeazate de trecutul lor si ai sa vezi ca de aceea comunistii ia recrutat de pe strada

    RăspundețiȘtergere
  9. "Caracterul fara intelepciune poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." Asta ii caracterizeaza acum pe cei din PDL

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.