duminică, 21 noiembrie 2010

Inspectorul sef al IPJ Braila, Catalin Chivu, reclamat in direct la OTV

FOTO: Obiectiv
Sambata noaptea, mai multi braileni au intervenit in emisiunea "Dan Diaconescu Direct", acuzandu-l public pe Catalin Chivu ca e mai mult protectorul interlopilor decat seful politiei. S-a vorbit, printre altele, despre relatiile lui Chivu cu Dan Valentin Fatuloiu, cu prim-procurorul Fanel Mihalcea, cu omul de afaceri Ilie Paraschiv, la hotelul caruia ar fi fost cazati si tratati regeste politistii trimisi sa ancheteze reclamatiile pe care subordonatii lui Chivu le-au facut la minister. Cum se stie, ancheta s-a finalizat cu un raport favorabil lui Chivu. S-au dat detalii intersanate despre sume de bani, de ordinul sutelor de mii de euro, ceea ce l-a determinat pe jurnalistul de investigatii de origine braileana Sorin Ovidiu Balan sa afirme ca luni va fi la Braila pentru a se ocupa de acest subiect.

5 comentarii:

  1. "...Un alt element nou apărut în cauză a fost furnizat de secretarul de stat Fătuloiu, care a adus acuzaţii grave poliţiştilor de la Economic, fără a da însă vreun nume. <>, a precizat Fătuloiu pentru gândul."

    (www.gandul.info, 21 noiembrie 2010)

    RăspundețiȘtergere
  2. Citatul a suferit o decupare, te rog corecteaza.

    ...Un alt element nou apărut în cauză a fost furnizat de secretarul de stat Fătuloiu, care a adus acuzaţii grave poliţiştilor de la Economic, fără a da însă vreun nume. "Am fost trădat de unii ofiţeri de la Economic, dar şi de unii şefi din IGP, Vrancea, Vaslui, Brăila şi Galaţi", a precizat Fătuloiu pentru gândul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Poppy
    Iti multumesc pentru pont. Am preluat si eu informatia intr-un articol distinct. Incredibil unde duce toata nebunia asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nebunia" asta este confectionata dintr-un material putred care se rupe doar pana da de cusatura.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt ofiter de politie in bucuresti, am rude in braila si am constatat ca de cind e inspector sef domnul chivu, infractionalitatea stradala a scazut considerabil, nu am nici o legatura cu dinsul, dar asa e la romini, cind i-si face omul treaba prea bine trebuie schimbat pentru ca deranjeaza prea mult golanimea si pe cei care sunt certati cu legea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.