joi, 16 septembrie 2010

Glumetul SOV voia sa modernizeze Romania, dar Basescu nu l-a lasat

Vantu si liota lui de bocitoare hertziene aflate pe statul sau de plata incearca sa ne convinga ca este victima unui dosar politic. El il considera responsabil pe cine altul decat capul tuturor rautatilor, Traian Basescu. Acestuia  ii reproseaza, printre altele, ca nu si-a mai respectat o intelegere pe care cei doi ar fi avut-o: aceea de a moderniza impreuna Romania (!?). Acesta este pasajul din declaratia lui Vantu pe acest subiect: "Convenim împreună o serie de principii privind modernizarea României. Nouă mai exact, pe care le-aţi fi putut găsi pe site-ul prezidenţial. Constat după aceasta că domnul încalcă punct cu punct tot ceea ce convenisem împreună. Era vorba de puncte care priveau modernizarea României. Îi atrag atenţia o data, de doua ori. Mă trezesc cu emisari ai domniei sale care îmi solicită nici mai mult, nici mai puţin decât preluarea unei parti din grupul meu media. Evident că refuz". Cum sa nu refuze, ca doar nu si-a imaginat ca dupa atata diversiune in favoarea lui Basescu, tocmai el sa ia o ditamai teapa!
Daca Basescu a pus tara la cale cu Vantu si a aflat ca viziunea lui SOV despre modernizarea Romaniei are la baza principiile dupa care a reusit sa-i lase fara agoniseala pe cei 300.000 de romani pagubiti la FNI, reprosurile lui Vantu nu starnesc nici macar indignare, ci hohote de ras!
Stimati judecatori, eliberati-l pe SOV si, eventual, nu-l mai judecati deloc!  Locul lui nu e in arest, ci, dupa cum lesne ne putem da seama, i-ar trebui putina odihna intr-o sanatoriu de boli mintale, daca isi imagineaza ca ii mai tin diversiunile prin care a reusit sa compromita presa in general si extrem de multi jurnalisti in particular.

Un comentariu:

  1. "...daca isi imagineaza ca ii mai tin diversiunile prin care a reusit sa compromita presa in general si extrem de multi jurnalisti in particular."

    O-ho ! Si inca cat ii mai tin, are balta peste. E suficient sa deschidem Realitatea TV si Antena 3 ca sa gasim o pleiada de profitori: Chireac, Ciuvica, Nistorescu, etc.. De o vreme ma gandesc ca toti astia sunt cazati in apropierea celor doua studiouri, daca nu chiar in ele.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.