vineri, 24 septembrie 2010

Daca politistii au iesit in strada, Blaga de ce mai e ministru de Interne?

Disperarea i-a scos in strada pana si pe politisti, semn ca in Romania lucrurile sunt scapate complet de sub control.  Un guvern care administreaza tara fara nicio strategie si facand rau tuturor cetatenilor trebuie demis de urgenta. Daca avea onoare, ministrul Vasile Blaga si-ar fi dat el insusi demisia, fara nicio alta discutie, pentru ca face parte dintr-un guvern incompetent si corupt. Dar nu recurge la acest gest deoarece, la adapostul lui Boc, isi vede netingherit de combinatiile lui, printre care si protejarea unor baroni locali din subordine, extrem de darnici cand vine vorba de banul public si firmele clientelare. Daca lui Basescu ii place marioneta Boc, parlamentarii ce asteapta? In loc sa se ascunda ca sobolanii prin cotloanele Parlamentului si sa-i trimita pe circarii Ponta si Antonescu sa faca spectacole televizate, parlamentarii au obligatia sa formeze rapid o noua majoritate. Intr-o tara normala, doar asa se poate schimba guvernul sau suspenda un presedinte care isi depaseste atributiile. Restul nu ne mai intereseaza pentru ca, fara complicitatea si jocul de glezne al parlamentarilor lasi, o mana de oameni incapabili sa gestioneze problemele tarii in interes public n-ar reusi sa-si bata joc de o tara intreaga.

4 comentarii:

  1. Sigur Domnul ministru Vasile Blaga la asta meditează!
    Democratic nu se vede prea curând o nouă majoritate parlamentară care poate să demită guvernul sau/şi suspende preşedintele.
    Violent, intră “poporul” peste ei, îi face bucăţi, este posibil, dar ce faci a doua zi?
    Câţiva eterişti au venit în tabăra militară a lui Tudor Vladimirescu l-au hăcuit şi nimeni nu a mişcat un deget în apărarea lui pentru că devenise impopular cu o zi înainte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc, mă bucur că a reţinut atenţia şi chiar a-ţi folosit o postare. Avem sigur un lucru comun: Brăila!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.