miercuri, 1 septembrie 2010

Gabi Sandu preia sefia PDL Braila?

Scenariile care se fac avandu-i in prim plan pe ministrii remaniati nu il ocolesc nici pe Gabriel Sandu. Daca PDL decide sa le dea responsabilitati politice celor care isi vor pierde posturile ministeriale, mizileanul care a sustinut-o pe Giana Patrascu ar putea fi interesat sa se ocupe de filiala braileana a PDL. Momentul ii este favorabil intrucat portocaliii braileni au pierdut pe mana lui Constantin Dumitriu cele doua posturi administrative importante ocupate de Giana, la CJ, si de Stanel Necula, la Primarie. Este adevarat ca si deputatul Eugen Badalan este interesat sa-si consolideze pozitia in partid dar scandalurile care s-au tinut lant la PDL din cauza lui si acuzatiile care i-au fost aduse fac destul de dificila preluarea fraielor de catre acesta. In aceste conditii, implicarea lui Sandu ar potoli spiritele si ar da satisfactie portocaliilor nemultumiti de slabiciunile de care da dovada filiala in fata manevrelor lui Stancu si ale lui Vasile Varga, cele doua personaje care controleaza, la randul lor, partidele pe care le reprezinta si, implicit, actul de decizie administrativa la nivel local.
Aceasta este o ipoteza cu grad ridicat de materializare, asa cum a fost si cea lansata in premiera tot de BrailaNews, acum doua luni, cand anuntam intr-un articol publicat pe 13 iulie ca Stancu doreste inlocuirea Gianei cu Catalin Boboc si a lui Necula cu Danaila, de la PNL. Dupa cum stiti, ieri, Giana si Necula au fost schimbati, prin hotararea CJ si a CLM.

7 comentarii:

  1. In atentia postacilor de profesie:

    NU validez comentariile facute in limbaj de cartier decat daca sunt asumate de persoane identificabile. Anonimii cu carnet de partid sa se abtina, altfel pierd tipul pe care l-ar putea folosi intr-un mod mai eficient.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca il subestimezi pe titiu

    RăspundețiȘtergere
  3. @ cineva
    Posibil, insa ce decizii spectaculoase a luat Dumitriu si nu am remarcat eu?

    RăspundețiȘtergere
  4. au fost schimbati de chiloti. vor ramane bine mersi acolo. tare prostuta esti...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ anonim
    Cele doua consilii au votat pentru schimbarea lor. Daca schimbarea nu e legala si ei vor contesta, bineinteles ca va fi o problema sa-i inlature. Intentia de a scapa de cei doi a luat foarma de hotarari de consilii, adoptate de consilierii PSD si PNL. Acestia au votat pentru schimbare, deci se confirma ceea ce am scris acum doua luni, spre deranjul unora carora le-ar fi placut sa fie mai pe faza. Nu stiu de ce am vaga impresie ca si tu te numeri printre deranjati.

    RăspundețiȘtergere
  6. Giana si Necula vor fi schimbați mai devreme sau mai tarziu.Ar putea sa fie o mica surpriza,in sensul ca la primarie postul de viceprimar sa fie ocupat tot de cineva din PSD.Și asta,paradoxal, ar fi in avantajul PNL,pentru ca,a fi in lumina reflectoarelor nu este intotdeauna cel mai bun lucru pentru un politician.Mai ales pentru Boboc și Danaila,pe care nu-i vad sa faca ceva bun pana la alegeri.Dimpotriva.Așadar calculul pe și l-au facut peneliștii cred ca este greșit din punct de vedere politic.

    RăspundețiȘtergere
  7. @cristy
    Calculul e facut de domnul notar Varga impreuna cu domnul presedinte Stancu. Exista o intelegere la nivel de partide, recunoscuta de altfel si la nivel central, intre PNL si PSD. Ce se intampla la Braila nu tine cont de intersul public. Daca Simionescu isi va permite sa miste in front ramane de vazut.
    Sunt de aceasi parere cu tine in ceea ce-i priveste pe Boboc si Danaila. Sunt doi tinerei care poarta palarii mai mari decat capul lor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.