duminică, 26 septembrie 2010

Ori Blaga, ori sefii Politiei si Jandarmeriei

"Este problema Guvernului sa rezolve imediat problemele de disciplina si respecatare a legii din Ministerul de Interne". Aceasta este esenta discursului televizat al lui Traian Basescu, din care putem deduce ca presedintele cere ca cineva sa poarte raspunderea fata de derapajele de la mitingul de vineri. Il va demite Boc pe Blaga, sau ministrul de Interne va schimba sefii Politiei si Jandarmeriei?

13 comentarii:

  1. SUNT DE ACORD CA TREBUIE SA CADA UN CAP. POLITISTII SUNT CEI CARE VEGHEAZA LA RESPECTAREA LEGII. IN FATA LA COTROCENI, POLITISTII AU INCALCAT LEGEA: NU AU RESPECTAT TRASEUL PENTRU CARE AU PRIMIT AUTORIZATIE SI AU ADRESAT INSULTE, CA SA NU POMENESC CA A FOST CEVA MAI MULT: ULTRAJ. ORICE CETATEAN CARE SE ADRESEAZA UNUI POLITIST CU APELATIVUL "JAVRA" INTRA LA ULTRAJ. CAND TOCMAI POLITISTUL FACE ASA CEVA IMPOTRIVA PRESEDINTELUI E CEVA FOARTE GRAV SI TREBUIE SA RASPUNDA NU NUMAI BLAGA. TOT GUVERNUL ACESTA TREBUIE TRIMIS ACASA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Constituie ultraj, potrivit art. 239 C. pen., insulta sau calomnia savâr­sita nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directa, contra unui functionar public care înde­plineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, reprezentând forma sim­pla. O prima modalitate agravata o constituie amenintarea savârsita nemijlocit ori prin mijloace de co­municare directa contra unui functionar public care îndeplineste o functie ce im­plica exercitiul autoritatii de stat, aflat în exercitiul functiunii sau pentru fapte înde­plinite în exercitiul functiunii.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cred ca pica blaga. va fi ceva deranj prin inspectoratele de politie si jandarmerie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce mi se pare f. mosto, este ca basescu va astepta si el la semafor ca tot poporu'!
    Atunci cind semeni vint, culegi furtuna, cam asta pateste Basescu acum!
    Foarte important: Va incepe vinatoarea de vrajitoare in M.I.! ASTA IMI AMINTESTE DE EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989! Parerea unui novice, adica a mea, este ca a nenit inceputul sfirsitului pentru Basescu si gasca lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ ghita pristanda
    Surse din Guvern au declarat pentru" adevarul.ro" că, după declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la serviciile Poliţiei, se ia în calcul modificarea legii astfel încât şi maşinile SPP să poată opri circulaţia pe drumurile publice.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa schimbe toata politia si jandarmeria. poate asa scapam si noi de chivu si silion.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sloganul poliţiştilor la Cotroceni este cea mai mare lovitură pe care a primit-o Domnul preşedinte Traian Băsescu, umilirea l-a turbat, i-a mâncat ficaţii!

    RăspundețiȘtergere
  8. @acuvio
    Am fi preferat sa-l turbeze incapacitatea guvernului de a scoate tara din criza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru a continua a citi acest blog imi este necesar a te sti in continuare la fel de originala, draga Aura, fara a observa ca citezi sau faci trimitere la alti colegi de breasla (ex.: "acuvio"). Scrisul tau este suficient pentru a crea efecte.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Poppy
    Multumesc pentru ca citesti postarile mele. Desi nu stiu cine este "acuvio" in realitate, mi-am permis sa folosesc o fotografie de pe blogul sau, evident cu precizarea sursei, pentru a ilustra articolul. Daca e ceva in neregula cu "acuvio", te rog sa-mi spui despre ce e vorba. Repet, nu cunosc identitatea acestui blogger.

    RăspundețiȘtergere
  11. nu blaga a fost ala care a zis ca nutzica trebuia sa-si dea demisia cand cu remanierea lui videanu si berceanu?

    RăspundețiȘtergere
  12. @Aura Costea
    Nu-l cunosc, dar imi sunt suficiente existenta Realitatii TV si Antenei 3.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.