miercuri, 22 septembrie 2010

Boc rezista pentru ca miscarea sindicala este politizata iar partidele adapostesc corupti

*Pentru a avea succes si a obliga guvernul sa ia masuri in favoarea oamenilor, nu impotriva lor, protestatarii ar trebui sa urmeze exemplul asistentelor de la Spitalul Judetean Braila* Altfel, miscarea sindicala este folosita de  baietii destepti din PNL si PSD sa plateasca polite celorlalti baieti destepti din PDL, UDMR si UNPR*


Azi este ziua protestelor in capitala. Romanii sindicalizati, disperati de incapacitatea guvernului Boc si de nepasarea clasei politice, in totalitatea ei, fata de faptul ca traiul in aceasta tara devine imposibil, au iesit la miting. La televizor, vorbeste in numele lor presedintele unei confederatii ai carei lideri au folosit constant miscarea sindicala pentru a deveni oameni de afaceri cu conexiuni dubioase sau parlamentari. Marius Petcu, presedintele CNSRL Fratia - confederatie satelit a PSD- vrea unificarea miscarii sindicale intr-o confederatie nationala. A te mai lamenta in aceste conditii ca romanul e las si nu stie sa-si apere drepturile este o ipocrizie de nedescris. Niciun om cu mintea intreaga, care nu mai suporta birurile lui Boc si nici complicitatea ministrilor sai cu baietii destepti care fac bani pentru ei, cu pretul saracirii populatiei, nu va putea fi convins sa participe la o miscare ampla de presiune asupra puterii portocalii, la fel de corupte ca si precedentele guvernari.
A-i inlocui pe nesimtitii astia cu ceilalti, care nu si-au rezolvat inca dosarele din justitie si nu au dat socoteala pentru distrugerea industriei romanesti nu inseamna, pe cale de consecinta, ca romanii vor trai mai bine. Inseamna doar ca s-ar pune batista pe un tambal mult prea zgomotos.
Miscarea spontana de la Spitalul Judetean Braila, in care liderii de sindicat au fost renegati de protestatari tocmai din cauza suspiciunilor legate duplicitatea lor, s-a bucurat de succes pentru ca asistentele s-au ferit sa transforme nemultumirile lor intr-un scandal cu iz politic.

2 comentarii:

  1. De ce nu scrii si de Partene, care toata ziua nu face decat sa se dea bine pe langa pesedei? El e si cu CNSRL Fratia, si cu Sindicatul invatamantului, el e miscarea sindicala la Braila. Un fripturist ca toti liderii de sindicat. Pe mana lor au pierdut brailenii locurile de munca de la Progresu', de la combinat, din metalurgie etc.
    Cum sa-i mai creada oamenii, chiar daca ne-a ajuns tuturor cutitul la os?

    RăspundețiȘtergere
  2. braaaavooo! iar esti geniala.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.