luni, 27 septembrie 2010

Ultima ora: Eugen Badalan, pe lista de inlocuitori ai lui Blaga

UP DATE: Traian Igas, liderul grupului PDL din Senat, este favoritul pentru postul lasat liber de Balga, potrivit Antena3.
Surse din proximitatea lui Vasile Blaga sustin ca PDL nu a anuntat inlocuitorul la sefia MAI deoarece toti spera ca acesta sa revina asupra demisiei, dupa discutia cu Traian Basescu. Vasile Blaga si-a anuntat "demisia de onoare" in aceasta dimineata iar premierul Boc a precizat ca gestul e unilateral, prin urmare nu va insista sa-l convinga sa si-l retraga. Pe lista posibililor succesori a aparut si numele generalului (r)MApN, deputatul Eugen Badalan.

4 comentarii:

  1. @aura, felicitari!!!
    uite pt. astfel de stiri intru eu pe siteul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sa-si retraga gestul? dupa aia ar trebui sa explice de ce jandarmii au dat voie politistilor sa plece in mars si sa se opreasca la cotroceni, desi nu aveau autorizatie pentru asa ceva.
    in loc sa rezolva problema, blaga s-a dat lovit. fata de basescu e un tradator. punct.

    RăspundețiȘtergere
  3. pe cati a nasit blaga, mai ales prin teritoriu, normal sa ca spera toti sa stea pe functie. de acord cu comentatorul de mai sus ca blaga a gresit fata de basescu. unde a fost cand sunordonatii lui au luat-o creanga?

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu cine l-a propus pe general dar ar fi fost culmea sa ajunga minisru de intrene unu care e acuzat de nelegiuiri la revolutie si care are si probleme in justitie.
    presupun ca titiu a avut ideea creata dar el saracu de la galati ce sa stie..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.