duminică, 19 septembrie 2010

Cum s-a facut de ras Stancu in fata Elisabetei Polihroniade

Ca urmare a unor afirmatii gratuite facute de Gheorghe Bunea Stancu dupa alegerile pentru desemnarea presedintelui Federatiei Romane de Sah, maestra Elisabeta Polihroniade, membra de onoare e Federatiei Internationale de Sah, i-a trimis presedintelui CJ Braila o scrisoare umilitoare pentru acesta. Dorind sa-l incondeieze politic pe noul presedinte al FRS, pedelistul Constantin Dumitriu, Stancu a dat cu bata in balta si l-a acuzat pe Dumitriu ca ar fi inlaturat-o pe maestra dintr-o competitie la care aceasta nici macar nu a participat.
Cu eleganta care o caracterizeaza, Elisabeta Polihroniade a tinut sa-si exprime aprecierile fata de performantele lui Dumitriu in "sportul mintii" si l-a invitat pe Voda sa renunte la loviturile sub centura, specifice celor care lupta necinstit. Ea a apelat la deviza favorita a sahistilor, care sunt adversari pe tabla de sah si parteneri in viata de zi cu zi ("Gens una sumus"), in ideea ca Stancu va intelege ca orice competitie se desfasoara dupa reguli respectate de competitori, invitandu-l si pe Voda in aceasta familie. Ce au inteles vuvuzelele lui din aceasta scrisoare este alta discutie si tine de domeniul comediei de moravuri.

Replica lui Constantin Dumitriu la ineptiile lui Voda nu a intarziat sa apara, liderul PDL Braila fiind cel care a pus la dispozitia presei si scrisoarea maestrei.
“O sa va dau o scrisoare adresata lui Bunea Stancu, ca urmare a prostiilor spuse de el, in ceea ce priveste persoana mea, ca presedinte al Federatiei unde spunea ca am calcat pe cadavre si am dat-o pe Elisabeta Polihroniade deoparte ca sa ajung eu presedinte. Ca si cum ar putea el sa-l dea pe Ilie Nastase la o parte, ca sa ajunga Presedinte al Federatiei Romane de Tenis. In primul rand, este o diferenta foarte mare. Eu acest sport l-am facut de performanta, pe cand Bunea Stancu face tenis numai la teren, dupa care merge la o bere. Eu fac parte din membrii acestei Federatii de Sah, pe cand el nu stie nici unde-i Federatia Romana de Tenis. Daca tine o racheta in mana nu inseamna ca este un mare tenisman!"

10 comentarii:

  1. ce au inteles vuvuzelele? ca cam furi marfa altora? sau ti-ai tras si scaner? :))))))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  2. Da' de ce crezi tu ca "marfa" e furata? Scrisoarea asta a ajuns la mine, asa cum a ajuns la toata lumea! Vrei sa mai stii ceva? Ziarul Obiectiv o are de cateva saptamani, de ce n-or fi publicat-o?

    RăspundețiȘtergere
  3. n-au avut scaner.... :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Iordache, ticalos te stiam, nu si prost! Insistenta ta ma face sa cred m-am inselat. Tu de e-mail n-ai auzit pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  5. si titi s-a ascuns dupa fustele maestrei ca are o jena sa se ia de bunea

    RăspundețiȘtergere
  6. Misto articol, baga tare. Cred ca vei reusi sa-l debarci pe Stancu. Tie ti se va datora schimbarea lui, parca te si vad scriind ca Brailanews a invins. Daca se mai leaga si cu castigarea pedeleilor pe care ii sustii, chiar l-ai umilit pe Iordache

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca prostia ar durea, te-ai tavali in chinuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. caraghiosul asta de ciordache e sarac cu duhul si s-o fi crezand un kkt mai mare decat partzul urat mirositor care e. unde o fi observat el ca pedeleii braileni si-au propus sa-l schimbe pe stancu, cand ei sunt vai mama lor cu titiu in frunte. bravo tie ca nu te lasi ca in baza lui afalm doar cat e stancu de cinstit si extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce poza ti-ai tras? e de la nunta sau revelion? oricum, te arata maigrasa sau esti mai grasa... :)))))) sa nu intelegi gresit, am zis grasa nu proasta.... ca doar stii ca esti desteapta f(l)oc..... :)))))))))))))0

    RăspundețiȘtergere
  10. Cata dragalasenie, Iordache, cata dragalasenie :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.