joi, 23 septembrie 2010

O scrisoare pierduta pe internet il desfiinteaza pe Basescu

O scrisoare extrem de dura la adreasa lui Traian Basescu, atribuita initial lui Cristian Tudor Popescu, circula pe internet. Desi CTP a negat paternitatea textului, acesta a fost preluat de Amos News si Cotidianul.ro, apoi de cateva bloguri. Aici gasiti scrisoarea cu autor necunoscut, dar care merita atentie.

4 comentarii:

  1. Doar atat? Nu bagi repde si tu ceva, ca nemernicii vor sa-l desfiinteze pe presedintele tarii care lupta pentru dreptate contra comunistilor? Cum te mai remarci fata de pedelei. Hai ca asteptam punctul tau de vedere unic, inteligent si interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrisoarea numai pe placul pedeleilor nu e! Ti-am validat comentariul, poate remarci si tu cat esti de penibil. Daca tot intri pe acest blog si astepti un punct de vedere de la mine, "unic, inteligent si interesat", iti raspund aici: pe Basescu n-au decat sa-l desfiinteze, dar acolo unde trebuie. In Parlament, nu in strada! Tie ti se pare in regula ca politicienii, incapabili sa formeze o alta majoritate si sa demita acest guvern incompetent si corupt, sa foloseasca miscarea sindicala in scop politic?

    RăspundețiȘtergere
  3. CTP - ISTORIA NESTIUTA

    http://www.ziaruldemures.ro/index.php?id=25&tx_ttnews[tt_news]=7405

    RăspundețiȘtergere
  4. Presedinte mai bun ca Basescu n-o sa mai aiba Romania niciodata. Puneti toti criza pe seama lui, dar MAREA CORUPTIE din Romania nu o vede nimeni... Strigati toti in cor ca in '89, nu ca ati stii ceva, dar asa zice toata lumea. Pune-ti mana si cititi legile si apoi deschideti gura. Sunteti deja la cel mai degradant nivel al penibilului(pana si politistii strigau "Hotii!", ei care stau toata ziua cu burtile in sus degeaba si iau spaga). De ce nu vor sa aprobe legea pensiilor?! Le e frica sa nu mai primeasca pensia din parlament?! Ca deaia nu e niciunu acolo cand e vorba de votat... ne ia banii degeaba si striga la lume ca vai ca micsoreaza pensiile(parlamentarilor<>). E de-a dreptul jenant sa vorbesti asa despre un presedinte si daca imi amintesc niciunul nu a fost bun pentru romania, pe toti i-ati injurat... Unde e comunismul sa va puna la munca?! ca acum aveti prea mult timp liber... si pe langa asta mai invatati si voi ce inseamna respectul, in ziua de azi e pe cale de disparitie in societate...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.