joi, 2 septembrie 2010

Un judeţ pentru firma baronului Gheorghe Bunea Stancu

*Bulgarele pornit de BrailaNews  devine un bolovan* Desi presa locala a trecut luni intregi sub tacere contractele pe care Concivia le primeste pe banda rulanta de la CJ Braila, a sosit momentul cand subiectul devine interesant pentru publicatiile centrale* Dupa ce au preluat informatiile de pe acest blog un ziar on-line, apoi o agentie de presa, Romania Libera devine primul ziar tiparit care pune pe hartie acest subiect.

Este titul sub care apare un articol in Romania Libera, articol care reia si completeaza mare parte din dezvaluirile facute de BrailaNews despre contractele pe care CJ le atribuie, fara licitatie, firmei Concivia, la care este actionar, prin Bursagrirom, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu. Ancheta ziarului enumera contractele de care a beneficiat in ultimul timp Concivia, semn ca lui Stancu i se cam sifoneaza imaginea de mic Dumnezeu, la care tine atat de mult.
Articolul descrie modul in care primarul Aurel Simionescu dar si alti primari PSD din judet au contribuit la prosperitatea sefului de partid care, culmea tupeului, declara ca nu stie nimic despre faptul ca banii publici ajung la firmele lui, chiar prin institutia pe care o conduce.
Referitor la contractul cu Spitalul de Pneumoftiziologie despre care BrailaNews a scris aici, pe 19 august, invitandu-i si pe cei de la Obiectiv sa preia, Stancu a precizat: „Nici nu ştiam de contractul ăsta, vă dau cuvântul meu. Ştiam că a fost scos la licitaţie de două-trei ori şi nu s-a dus nici dracu' pentru 600 de milioane. Eu sunt prins cu atâtea, şi politic, şi administrativ, încât nu mai am timp. De când sunt preşedinte, m-am dus de trei-patru ori la Bursa grirom. Şi nici nu mai funcţionează de când nu sunt eu acolo, pentru că, ştii cum se spune, ochiul stăpânului îngraşă animalul."

3 comentarii:

  1. chiar asa.. cine sa se agite pentru 600 de milioane de lei???
    un mizilic nu-i asa? la valoarea lui, ce inseamna suma asta? cum sa se uite el la 600 de milionae de lei? ce sa faci cu banii astia?
    stancu chiar ne crede tampiti pe toti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sursa de venit a lui Bunea Stancu(PSD) = MADR = Murgeanu(PDL). Acesta a vizitat de nenumarate ori Braila , a jucat cu Stancu tenis si nic macar nu i- a bagat in seama pe ceilalti ai lui de la PDL. Afacerile sunt afaceri. Oare doamna Elena Udrea nu stie ce face Murgeanu la Braila ? Nu stie ca Stancu este pe locul 10 in tara la accesarea banilor europeni prin ministerul dansei ??? Ce reusita sa aibe la Braila PDL-ul atunci cand vadit PDL central sustine PSD-ul la Braila????????? iar organizatia locala nici macar nu este vizitata de dansii??

    RăspundețiȘtergere
  3. si e rau ca suntem pe locul 10 la accesari? sau la Faurei e rau asta?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.