miercuri, 15 septembrie 2010

Revolta la spital se inteteste, Stancu a lasat vorba ca e in Germania

Cei care se intreaba unde a disparut presedintele CJ Braila, in timp ce angajatii spitalului asteapta solutionarea problemelor lor iar Corpul de Control de la minister abia a sosit la Braila, ar trebui sa stie ca acesta a lasat vorba ca nu se afla in tara. Stancu s-ar afla in acest moment in Germania. Nu am aflat, deocamdata, in ce scop si nici  cine il insoteste. Oricum, e o scuza mai buna decat aceea ca si-ar pierde timpul prin Bucuresti, incearcand sa-si consolideze relatiile politice, de teama ca i se coace o "executie" la partid.  
UP DATE
Vuvuzeaua oficiala , intr-un comentariu postat pe blogul meu la ora 22:53, insinueaza ca i-ar apartine ideea ca Stancu sa se dea plecat in Germania.  Daca exista un sambure de adevar, atunci presedintele CJ devine vrednic de mila. Ideile unui  astfel de individ nu-l pot duce decat unde l-au dus pe Cibu, care a pierdut Primaria, desi a fost primarul cu cele mai vizibile realizari in mandatul sau. Personal, cred doar ca impostorul persevereaza sa ne arate cat e de ridicol.

25 de comentarii:

  1. oamenii care il ajuta sa faca numai abuzuri ar trebui sa vada cum se da la o parte si sa inteleaga ca ei vor raspunde pentru tot. stancu va spune de fiecare data ca de vina este x, y sau z, niste incompetenti, si ca el nu are nimic de-a face cu ce se intampla.
    acum e de vina directoarea sin, maine va fi moisiu, filote, mija, ioan si tot asa...
    aveti grija fratilor ca nu va scapa nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. ia afla si zi-ne si noua... :)))) si trimiteti din nou reporterul in teren... ce mogula esti :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-i Iordache? N-ai treaba? Suna-ti stapanul si afla tu in exlusivitate. Ca tot te-ai specializat in exclusivitati fenomenale in direct si inregistrate ! :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Comicul asta de Jordache nu are nevoie sa se semneze, se repereaza usor prin ":)))". Simboluri/emticons, singurele care-l ajuta in exprimarea anevoioasa.

    Pertinent primul comentariu, aviz fraierilor.

    Sper ca G.B.S.-ul sa se stabileasca in Germania sau sa uite drumul de intoarcere spre casa, credeti c-ar fi posibil ? Nu ! Fiind o capusa o sa fie expulzat precum rromii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca oriunde ar fi (Germania, Austria sau Bucuresti), prefera sa stea ascuns ptr ca nu e capabil sa gestioneze un asemenea eveniment, nu are calitatile necesare si nu-i sta in caracterul necioplit. Numai ca numele sau e strans legat de ceea ce se intampla la spital si poate ptr prima oara are parte de o mediatizare la nivel national. Numai ca nu este asa cum si-ar fi dorit-o el ci plina de conotatii negative. grkdsk

    RăspundețiȘtergere
  6. Vuvuzel nici dupa dictare nu stie sa scrie, ii ies toate pe dos. Ar trebui sa mai invetse si gramatica limbii romane pentru ca "trimteti reporterul" se scrie "trimite-ti reporterul", asta daca nu cumva a vrut sa foloseasca pluralul politicos, ceea ce este exclus pentru ca a inceput cu "zi-ne". Vai de capul lui, si limba romana o stalceste!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu e specializat doar in stalcirea limbii romane, mai stalcesti si mutre :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @grkdsk
    G.B.S.-ul are "...mediatizare la nivel national." ?! Hai parol, in afara de a se imparti vina intre Boc si Basescu n-am auzit sa fie vorba si de altii pe la prea-urmaritele, din pacate, Realitatea si Antena 3. Si de data asta are noroc "harciogul" !

    RăspundețiȘtergere
  9. a fost azi la tv brăila deci nu ştiu cum de a ajuns aşa repede din germania şi părea destul de fresh ca să poată discuta. mă gândesc că după un drum lung eşti obosit. teoria nu se aplică pesemne şi la personalităţi marcante şi capabile! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Golan Trevize
    Pai a fost o strategie buna. Daca protestatarilor le venea ideea sa se mute in fata CJ?
    Asa, lasand vorba ca e plecat, nu a mai trebuit sa dea nici ochii cu comisia de la Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  11. invata si tu si aplica la pdl :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Citind articolele tale referitoare la spital am inteles urmatoarele: stancu este principalul vinovat de situatia de acolo, toata mass-media in afara de tine a prezentat tendentios tot ceea ce s-a petrecut in aceste zile, pedeleul nu are absolut nici o vina.
    Scuza-ma daca inteleg gresit

    RăspundețiȘtergere
  13. In mod evident, cometariul tau este rautacios. In speranta ca vei acorda o minima atentie la ceea ce spun, incerc sa sintetizez. Da, Stancu e principalul vinovat pentru ce se intampla la spital pentru ca a stabilit de capul lui taierea tuturor sporurilor, fara sa tina cont si de sindicat, consilierii PNL si PSD au votat fara sa aiba nicio obiectie, portocalii s-au abtinut.
    Antena 3 si Realitatea au incercat sa dea o turnura politica acestui conflict si acest lucru s-a putut observa pornind de la exagerarile pe care le-au prezentat drept stiri. Eu am spus ce am observat si daca mai sunt si altii de aceasi parere, nu cred ca mi s-a parut.
    Nu prea vad ce vina poarta PDL Braila in ce s-a intamplat la spital,consilierii acestui partid abtinandu-se de la votul din CJ, dupa cum am spus, dar daca ne referim la guvernarea portocalie, nu are solutii de criza coerente si nu se deosebeste prin nimic de celelalte guvernari corupte si clientelare.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dr. Ganciu si dr. Minescu sunt consilieri judeteni de la PNL. Sa le spuna angatailor din spital de ce au fost de acord cu aberatiile lui Stancu. Si ei castiga o paine din spital, de ce nu le pasa de problemele oamenilor? Au votat ca sa nu se puna rau cu presedintele CJ si daca ei sunt doctori de ce sa-i doara burta de asistente si de pacienti? Doctorii vin cand vin la program, isi iau banii si pleaca la cabinetele particulare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai daca s-a luat dupa creierul imbibat in alcool al lui vuvuzel si s-a dat plecat in Germania ca sa apara dupa cateva ore la tv, dupa ce toata ziua a fugit de oameni si de corupul de control, e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poza asta e si mai tare decat celelalte. Delicios! Ce se face Stancu de panarama cu pinocchio langa el .......

    RăspundețiȘtergere
  17. Inca o poza? cu cichi-cichi-cica-cea?
    bun. bun tare. mai ai? da cu vuvuzeaua cu microfon?

    RăspundețiȘtergere
  18. Fa tampito, mai du-te dracului prostiile tale...

    RăspundețiȘtergere
  19. Incepi sa cedezi nervos, Iordache? Nu-i place stapanului sa se vada in poza cu tine?
    Eu ti-am zis sa ma ignori, dar tu nu si nu. Batman, Batman.....

    RăspundețiȘtergere
  20. cica e pe net o discutie telefonica dintre chiroul si tine.... ce-am mai ras.....

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu. Il invit sa dea ochii cu mine ca ma tot ameninta si el de curajos ce e refuza...

    RăspundețiȘtergere
  22. Multi sunt de parere ca ar trebui sa-l ignori. Dar fotografiile cu Stancu sunt fabuloase. Ma intreb daca nu cumva asta e doar un prilej pentru a le publica. Ai zis ceva de un film. Cand urmeaza?

    RăspundețiȘtergere
  23. Ar trebui sa te duci azi si sa-ti ceri scuze in fata lui Stancu. Ziaristi ca tine ar trebui impuscati! Genul care mint populatia, si dupa ce iese adevarul la iveala se dau loviti!

    RăspundețiȘtergere
  24. @sopi, IP 92.85.253.161
    Gloante pentru cei care critica, conturile pline pentru pupincuristi! Asta e presa pe care o vrei?
    Din cauza celor ca tine traim in cel mai corupt si mai sarac oras. Ce adevar a iesit la iveala? Ca raportul MS spune clar de deficiente, de nerespectrarea normativelor? Cine e responsabil, doar Sin? Cine a adus-o pe Sin? Stapanul tau, Voda, Gheorghe Bunea Stancu. Iar eu sustin ceea ce sutin de ani intregi, nu ma dau ranita. Tu continua sa faci ceea ce stii, dar cauza pentru care lupti e pierduta.

    RăspundețiȘtergere
  25. dupa ip snopy este tot pinocchio din sediu de la closca. are un tupeu fantastic viermele asta care roade cadavre politice.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.