vineri, 10 septembrie 2010

Deputatul PSD Cristian Rizea sustine ca Berceanu a fugit din tara

UP DATE: Bloggerul craiovean 
Mihai Firică scrie la sectiunea comentarii a BrailaNews ca Berceanu  a sustinut azi o conferinta de presa la Craiova si ca Rizea bate campii.

Cristian Rizea, deputatul PSD de Braila, cel care ieri era nedezlipit de Elena Udrea, a facut o declaratie soc, pe care a preluat-o Jurnalul National : "Berceanu este plecat în acest moment la Geneva, împreună cu Adrian Ionescu. Banca unde are Ionescu contul se numeşte Clarident Bank, are sediul în Geneva, este o bancă privată eleveţiană, micuţă. Pe numele lui Adrian Ionescu este deschis un cont cu câteva zeci de milioane de euro. Nu mi se pare normal ca un bugetar să aibă atâţia bani şi trebuie întrebat de unde îi are", a declarat Cristian Rizea. El a adăugat că în acest cont cotizau beneficiarii contractelor mari de lucrări publice pe mandatul lui Radu Berceanu.
Desi Rizea pare un panglicar, nu trebuie ignorat anturajul in care se invarte, el avand o relatie extrem de apropiata de familia Cocos, prin intremediul careia a si ajuns candidat la Braila, in urma unui blat cu Voda. Pentru cine a vrut sa vada, vizita de ieri a Elenei Udrea a confirmat acesta legatura care nu i-a fost de mare folos lui Voda, intrucat ori de cate ori a apelat la Rizea sa-l introduca la Udrea, si chiar a facut drumul pana la Bucuresti, ministra isi facea alt program, in ultimul moment.
Revenind la Berceanu, disparitia lui inca din momentul remanierii a scapat vuvuzelelor cu sira spinarii ca plastilina, care isi consuma energia inutil, zugravindu-i lui Vantu portret de victima. De parca noi toti suntem tampiti si nu pricepem pentru ce cauze lupta ei. Dragi colegi, ati aflat vreunul unde e Berceanu, sau  vor incepe sa se care, unul cate unul, toti astia care si-au transferat banii in strainatate dupa ce au pus economia pe butuci?

9 comentarii:

  1. Domnul Radu Bercean este in concediu. D-l Radu Berceanu e obosit dupa ce a tocat cu alti ministri PDL din 2005 pana acum 13 miliarde de euro, bugete pt. infrastructura. Ar fi vrut sa mearga in Indonezia, nu la Geneva, dar acolo e periculos, bate vantu':))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) geniala faza cu Indonezia. Tare mi-e teama ca daca e adevarat ca il cauta rusii si francezii pentru ca ar fi vandut prototipul unui avion la evrei nici pe Marte nu se poate ascunde.

    RăspundețiȘtergere
  3. Radu Berceanu a fost astazi 10.09.2010 (vineri) in Craiova, unde a sustinut o conferinta de presa la sediul PDL Dolj. Rizea bate campii si spune prostii penale...

    RăspundețiȘtergere
  4. pechnezul asta se da la cainele lup dupa fusta cucoanei. nu cred ca vorbele pe care le-a scos sunt intamplatoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rizea....un jeg uman care a tocat penal banii europeni acum se erijeaza in protectorul natiunii , cu Ferariul sau si cu cainele la brat..dar nu e singura javra de langa el. Tot la capitolul javre gasim si alti nenorociti:GBS , Mihai Tudose , Mihaela Dan , etc. Sinionescule trezeste-te , ajta PSD-ul sa scape de un nenorocit ca GBS.

    RăspundețiȘtergere
  6. @santos
    Inteleg perfect motivele supararii dvs. Nu sunt de acord, in schimb, cu invectivele pe care le folositi. Prin faptele lor, cei pe care i-ati enumerat se caracterizeaza singuri. Si ce cauta Mihaela in enumerarea asta? Chiar daca militeaza pentru cauza lui Stancu, ea nu are acces la actul decizional, deci nu poarta decat o respundere morala pe care o puteti sanctiona necitind textele sale angajante.
    In ceea ce-l priveste pe Simionescu, sunt convinsa ca nu sta degeaba. Aducerea lui Fudulaiche la Primarie este un semnal pozitiv in acest sens. Sunt convinsa ca stie ce are de facut, dar trebuie sa aiba grija mai mare de propria imagine publica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Rizea nu a mintit. Conturi au toti in strainatate si sunt pregatiti sa plece daca situatia se impute, cum au fugit si apropiatii lui Nastase si l-au lasat fara mare parte din avere. Pur si simplu, s-au pierdut in lumea larga de nu stie nimeni de ei in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ceva ceva tot a fost. Ca a disparyt din ziua cand trebuie sa predea ministerul lui Boagiu. A lasat vorba ca se duce in Spania sa-si faca analize.
    La Craiova a fost intrebat dacă s-a gândit că ar putea fi la un moment dat arestat. Si uite ce a raspuns: "Da, cum să nu! Bineînţeles că m-am gândit şi bănuiesc că se gândesc toţi primarii, bănuiesc că se gândesc toţi miniştrii, toţi secretarii de stat, toată lumea".

    RăspundețiȘtergere
  9. bercene, in viata ti-e frica de ce ai facut nu de ce n-ai facut. zici ca te astepti sa fii arestat?
    pai stii tu ce stii

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.